Referenties

logo lookatfresh Dik Vogelaar – LookAtFresh 

“Respect was er voor het verhaal en om de persoon Lou Snoek die na zo’n periode zo in het leven staat. Een topgozer met een verhaal dat voor heel veel doeleinden toepasbaar is.”

travix-logo_blueRaymond Vrijenhoek – Travix International

“Hij schepte als gastspreker het juiste klimaat voor het bedenken, evalueren en daadwerkelijk realiseren van nieuwe ideeën binnen de bestaande grenzen. Lou, een bijzonder mens!”

imtech_logoRonald Rietdijk – Imtech

“Uit de mix van Lou zijn verhaal en onze principes is een goede lezing voortgekomen. Ik heb Lou leren kennen als een inspirerend mens. Helaas is hij verminkt geraakt maar achter dit uiterlijk schuilt een intelligent persoon en een goede spreker”

logo-reaal Erik Steur – Reaal

” Ik heb nog niet eerder iedereen zo stil en aandachtig een uur horen luisteren. Van de positiviteit die hij uitstraalt kunnen we nog veel van leren”

logo corendon Martin de Boer – Corendon

“Lou heeft ons als gastspreker geraakt. Wanneer je een inspirerend verhaal zoekt dat mensen ook daadwerkelijk aan het denken zet dan kan ik iedereen aanraden om Lou te boeken als spreker.”

logo-fc-volendamKlaas Schilder – FC Volendam

“Als account manager van FC Volendam heb ik Lou al enkele keren aan mogen raden bij onze sponsoren. Met geen enkele uitzondering was iedereen na afloop diep geraakt maar ook vol inspiratie na een succesvolle meeting.”